Følg os på Facebook så er i hurtigt opdateret med ny information og tiltag. Vores arrangementer bliver selvfølgelig også slået op på vores Facebook side, hvor der også er billeder fra vores tidligere arrangementer.
De fleste arrangementer kræver tilmeldelse og er efter først til mølle princippet, så følg godt med på hjemmesiden og facebook.

 

Bestil arrangement

Du kan bestille ved at kontakte Allemands catering via. telefon eller mail. Det gælder både I og ud af huset, senest dagen før.

+45 5384 1201info@allemands.dk

Vi afholder mange af arrangementerne i samarbejde med husets bestyrelse, hvor en del af overskuddet går til bevarelse og drift af Kirke Helsinge forsamlingshus.

Kalenderen vil løbende blive opdateret med info om arrangementer, og der er også nye arrangementer i støbeskeen. Vi vil byde på spændende foredrag, musik, smagninger af øl, vin og spiritus, hvor maden også er i centrum, samt vores fællesspisninger og diverse fester.

Kom med JERES ideer!!!
Gode ideer er allevegne, Allemands er altid åben for nye og sjove ideer og samarbejde. Hvis du/I har idéer til nye arrangementer/events/foredrag, et nyt band der mangler et sted at spille, et nyt produkt der skal ud, stort som småt alt er velkommen. Bare ring eller skriv.