Udover det viste forslag, sammensætter vi naturligvis også menuer ud fra dine personlige ønsker. God mad til Alle, om I er til det klassiske eller ønsker inspiration fra andre lande, kan vi sammen finde en buffet, der passer alles budget og smag.

Forslagene kan også sammen sættes buffer imellem, samt skiftes med retter retter fra menuen, ring og få et tilbud.

Buffet 1.

Forret

Lakserillette, med citron, urtedressing og pyntet med dild

Hovedret

Kyllingebryst med bacon og urter
Små thai eller alm. frikadeller
Grøntsagstærte
Små bagte kartofler
Salat med melon, grønne bønner og tørrede frugt
Mix salat med tomater, gulerødder og agurk
Olie/eddike dressing
Sky sauce

Dessert

Pandekager med orange mousse og bærkompot
175,- kr. pr. cov


Buffet 2.

Forret

Tunmousse, lagt på salat, hertil citron, dildcreme

Hovedret

Urte/baconbagt kylling
Langtidsstegt oksesteg
Broccolisalat
Mix salat, majs peberfrugt og agurk
Tabouleh
Småbagte kartofler
Sauce verte eller sky sauce

Dessert

Brownie, serveret med jordbær/orangemousse Bær coulisse og frugt
195,- kr. pr. cov.


Buffet 3.

Foret

Lakseterrin
lagt på salat med rejer og
chili/lime marineret fennikel, samt urtescreme

Hovedret

Hasselnøddefarseret perlehøne
Urtestegt kalvetyksteg
Hvede øls marineret svineryg
Småbagte kartofler
Spidskålssalat med honningsennep, ærter og blegselleri
Tomat/agurkesalat med hvedekerner og oliven
Øl/timian sky

Dessert

Bærtærte med mango/passionsfrugt mousse, hertil bærkompot og hvid portvinsis
255,- kr. pr. cov.


Buffet 4.

forret

Citron bagt kulmule
med urtecreme lagt på napolitana salat
Serveres med brød og rørt smør

Hovedret

Persille stegt unghane på rababer sky
Lammecoulotte balsamico glace med rosmarin og hvidløg
Trancheret kalve Medaljon stegt med portvin
Lun rodfrugtssalat med spædspinat
Pom Anna
Pom Rissole
Mini polenta terne, sprødstegt med urter
Perlebyg salat med syltede rødløg, bagt aubergine og squash
Svampecreme med portvin

Dessert

Gateau marcel, med Cointreau mousse, frugtgele og rosenpebertuillis
295,- kr. pr. cov.


Alle forretter serveres med brød og rørt smør
Ønskes der brød til hovedretten kan dette tilkøbes for 5,- kr.

Ekstra kartoffel til buffet
F.eks. Pommes duchesse med gulerødder, Fløde kartofler, osv.
Pr. stk. 10,- kr.


Bestilling af buffet

Du kan bestille ved at kontakte Allemands Catering via. telefon eller mail. Det gælder både I og ud af huset, senest dagen før.

+45 5384 1201info@allemands.dk