God mad til Alle, om I er til det klassiske eller ønsker inspiration fra andre lande, kan vi sammen finde en buffet, der passer alles budget og smag. Forslagene kan også sammensættes buffer imellem, samt skiftes med retter fra menuen, ring og få et tilbud.

Buffet 1.

Forret

Lakserillette, med citron, urtedressing og pyntet med dild

Hovedret

Kyllingebryst med bacon og urter
Små thai eller alm. frikadeller
Grøntsagstærte
Små bagte kartofler
Kålsalat med spinat og æbler
Mix salat med tomater, gulerødder og agurk
Olie/eddike dressing
Sky sauce

Dessert

Pandekager med orange mousse og bærkompot
189,- kr. pr. cov


Buffet 2.

Forret

Persillefarseret unghanebryst lagt på salat med stegte svampe og en aspargescreme

Hovedret

Øl marineret svineryg
Langtidsstegt oksesteg
Broccolisalat
Napolitana med majs, peberfrugt, radiser og vinagrette
Tabouleh
Små bagte kartofler
Sauce verte eller sky sauce

Dessert

Brownie, serveret med jordbær/orangemousse Bær coulisse og frugt
215,- kr. pr. cov.


Buffet 3.

Forret

Lakseterrin
lagt på salat med rejer og
chili/lime marineret fennikel, samt urtecreme

Hovedret

Hasselnøddefarseret perlehøne
Urtestegt kalvetyksteg
Porchetta med urter og citron
Små bagte kartofler
Spidskålssalat med honningsennep, ærter og blegselleri
Fennikel salat med røde ris, rucola og saltristede mandler
Øl/timian sky

Dessert

Bærtærte med mango/passionsfrugt mousse, hertil bærkompot og hvid portvinsis
269,- kr. pr. cov.


Buffet 4.

Forret

Citron bagt kulmule
med urtecreme lagt på napolitana salat
Serveres med brød og rørt smør

Hovedret

Persille stegt unghane med rabarbersky
Lammecoulotte balsamico glace med rosmarin og hvidløg
Trancheret kalve Medaljon stegt mandler
Pom Anna
Pom Rissole
Mini polenta terne, sprødstegt med urter
Lun gulerodssalat med kapers, peberrod ogspædspinat
Stegt kikærtesalat med edamamebønner, syltede rødløg og tahinedressing
Kørvel sky

Dessert

Hvid chokolade parfait med tyrkisk peber, serveres med mandel kage, hertil appelsin coulis
299,- kr. pr. cov.


Alle forretter serveres med brød og smør
Ønskes der brød til hovedretten kan dette tilkøbes for 5,- kr.

Ekstra kartoffel til buffet
F.eks. Pommes duchesse med gulerødder, Fløde kartofler, osv.
Pr. stk. 10,- kr.


Bestilling af buffet

Du kan bestille ved at kontakte Allemands Catering via. telefon eller mail. Det gælder både I og ud af huset, senest dagen før.

+45 5384 1201info@allemands.dk