1. Tunmousse,

Lagt på salat, hertil citron dildcreme.
52,- kr. pr. cov.

2. 2 Tarteletter,

med høns i asparges
52,- kr. pr. cov.

3. Lynstegt kulmule,

syltede rødløg, hyldeblomst, hollandaise og urter
62,- kr. pr. cov.

4. Lakseterrin,

lagt på salat med rejer og chili/lime-marineret fennikel, samt urtecreme
59,- kr. pr. cov.

5. Persille farseret unghanebryst,

lagt på salat med stegte svampe og en aspargescreme
59,- kr. pr. cov.

6. Æggerulle med laksecreme og spinat,

lagt på salat hertil asparges og dildcreme
61,- kr. pr. cov.

7. Kold agurkecreme suppe,

serveres med hvidløgsstegte scampi, på tomatkompot
61,- kr. pr. cov.

8. Perlehøne rulle med gin fars,

lagt på æblesalat med mandler, hertil rødbedeskum
67,- kr. pr. cov.

9. Orange-braiseret svinekæber,

lagt på blomkålsris og orangeglace
65,- kr. pr. cov.


Bestilling af forretter

Du kan bestille ved at kontakte Allemands Catering via. telefon eller mail. Det gælder både I og ud af huset, senest dagen før.

+45 5384 1201info@allemands.dk