1. Tunmousse,

Lagt på salat, hertil citron dildcreme.
49,- kr. pr. cov.

2. 3 Tarteletter,

med høns i asparges
49,- kr. pr. cov.

3. Citron bagt kulmule,

med urtecreme lagt på napolitana salat
59,- kr. pr. cov.

4. Lakseterrin,

lagt på salat med rejer og chili/lime-marineret fennikel, samt urtecreme
55,- kr. pr. cov.

5. Hønsesalat med karrydressing,

lagt på ananas, piment og champignon,
55,- kr. pr. cov.

6. Æggerulle med laksecreme og spinat,

lagt på salat hertil asparges og dildcreme
59,- kr. pr. cov.

7. Kold agurkecreme suppe,

serveres med hvidløgsstegte scampi, på tomatkompot
59,- kr. pr. cov.

8. Røget bornholmsk unghanebryst,

lagt på æblesalat hertil piment-creme med mandler
65,- kr. pr. cov.

9. Orange-braiseret svinekæber,

lagt på blomkålsris og ginglace
65,- kr. pr. cov.


Bestilling af forretter

Du kan bestille ved at kontakte Allemands Catering via. telefon eller mail. Det gælder både I og ud af huset, senest dagen før.

+45 5384 1201info@allemands.dk