God mad til Alle, om I er til det klassiske eller ønsker inspiration fra andre lande. Ønsker I flere end 3 retter, kan vi give forslag til mellemretter. Vi kan sammen finde en menu, der passer jeres smag ogbudget. Ring med jeres ønsker og vi giver et tilbud.

Til alle hovedretter serveres årstidens garniture

1. Flæskesteg,

med rødkål, svesker, brunede/hvide kartofler, skysauce samt surt.
Denne ret serveres ikke med årstidens garniture
135,- kr. pr cov.

2. Gammeldags oksesteg,

med glaseret perleløg, peberrodsskum hertil skysovs og nye kartofler
149,- kr. pr cov.

3. Porterbraiseret Kalvesteg,

serveres med grov æblekompot, kartofler og porter sky
159,- kr. pr cov.

4. Ølmarineret svineryg,

med løgsaute med bacon, kartofler og øl/timiansky.
149,- kr. pr cov.

5. Langtids dild/citronbagt laks,

med stegte små tomater, kartofler og dildhollandaise (laksen kan bages ”normalt”)
165,- kr. pr cov.

6. Urtestegt kalvetyksteg,

med gratineret squash, kartofler og Cognac/pebersauce.
169,- kr. pr cov.

7. Hasselnøddefarseret perlehøne,

med bagte pærer og rodfrugter, pommes duchesse samt kørvelsky
179,- kr. pr cov.

8. Balsamico/rosmaringlace lammecoulotte,

hertil bagte løg og urtebagte kartofler samt rosmarinsky
185,- kr. pr cov.

9. Trancheret portvinsstegt kalve Medaljon,

serveres med stegte svampe, Pommes Anna hertil portvinssky.
185,- kr. pr cov.


Hovedretter kan portionsanrettes eller serveres på fad. Ved valg af ret nr 5, 7 og 8 vil der være er tillæg på 10 kr pr couv ved 2. gang servering.


Bestilling af hovedretter

Du kan bestille ved at kontakte Allemands Catering via. telefon eller mail. Det gælder både I og ud af huset, senest dagen før.

+45 5384 1201info@allemands.dk