God mad til Alle, om I er til det klassiske eller ønsker inspiration fra andre lande. Ønsker I flere end 3 retter, kan vi give forslag til mellemretter. Vi kan sammen finde en menu, der passer jeres smag ogbudget. Ring med jeres ønsker og vi giver et tilbud.

Til alle hovedretter serveres årstidens garniture

1. Flæskesteg,

med rødkål, svesker, brunede/hvide kartofler, skysauce samt surt.
Denne ret serveres ikke med årstidens garniture, kan tilvælges for 10,- kr.
140,- kr. pr cov.

2. Gammeldags oksesteg,

med glaseret perleløg, peberrodsskum, hertil skysovs og nye kartofler
155,- kr. pr cov.

3. Porterbraiseret Kalvesteg,

serveres med grov æblekompot, kartofler og porter sky
165,- kr. pr cov.

4. Porchetta med citron og urter,

hertil løgkompot, kartofler og øl/timian sky.
165,- kr. pr cov.

5. Majsstegt sej,

hertil bagte små tomater, kartofler og æblesky
170,- kr. pr cov.

6. Urtestegt kalvetyksteg,

med gratineret squash, kartofler og Cognac/pebersauce.
175,- kr. pr cov.

7. Hasselnøddefarseret perlehøne,

med bagte pærer og rodfrugter, pommes duchesse, hertil portvin/svampecreme
185,- kr. pr cov.

8. Balsamico/rosmarin glace lammecoulotte,

hertil bagte løg og urtebagte kartofler samt rosmarinsky
192,- kr. pr cov.

9. Trancheret mandelstegt kalve Medaljon,

serveres med stegte svampe, Pommes Anna, samt kørvelsky
192,- kr. pr cov.


Hovedretter kan portionsanrettes eller serveres på fad. Ved valg af ret nr 5, 7 og 8 vil der være er tillæg på 10 kr pr couv ved 2. gang servering.


Bestilling af hovedretter

Du kan bestille ved at kontakte Allemands Catering via. telefon eller mail. Det gælder både I og ud af huset, senest dagen før.

+45 5384 1201info@allemands.dk