Maden

Jeg laver vil jeg beskrive som dansk/fransk med et tvist, kreativitet og smag er vigtig for mig, derfor vil så meget så muligt være er lavet fra bunden, så jeg kan sikre mig kvaliteten og sætte mit præg på retten. Er god til de klassiske retter, men har også meget erfaring i det italienske og spanske, og det asiatiske køkken. Men det er er vigtigst for mig, er tilfredse men ikke mindst glade gæster, derfor vil der altid være mulighed for at komme forbi til et møde, hvor jeg vil hjælpe med at finde frem til den mad, der passer jeres arrangement bedst.

20160819_174849

20140115_190804

Baggrunden

Jeg Har været i restaurationsbranchen i ca. 22 år og blev udlært kok i år 2000 fra Hørby Færgekro i Holbæk.
Startede min karriere som faglært kok på Dragsholms Slot og har derefter hovedsageligt arbejdet som souschef eller køkkenchef i København! Jeg har i en periode også været køkkenchef i Grønland.
Mine jobs har været alt lige fra mindre a la carte/selskabsrestauranter med 50 – 150 pladser, til at køre store selskaber op til 1500 cov. og arrangementer på op til 4000 deltager. Frem til min start i Kirke Helsinge, var jeg souschef i København, i en større kantine hvor vi lavede mad til ca. 2000 cov.

soren

Allemands

Firmaets navn er Allemands, som er det navn der rammer mig og min mad stil perfekt.

Ideen bag firmanavnet Allemands og mit slogan: God mad til Alle er: god og billig mad til alle og til alle lejligheder, kvalitet til overkommelige priser, fra ”suppe, steg og is” til gourmetmad, hvor alle gæster er velkomne.

Firmaets beliggenheder også vigtig. Kirke Helsinge er et lille samfund 20 km fra Kalundborg, hvor jeg i samarbejde med en dedikeret bestyrelse, vil drive byens forsamlingshus. Som vært for Kirke Helsinge Forsamlingshuset, der har plads til 140 spisende gæster kan jeg afholde arrangementer af alle slags, samt lave catering og events til hele Sjælland. Jeg vil selv og i samarbejde med bestyrelsen afholde forskellige arrangementer såsom: Fordrage, intimkoncerter, diverse smagninger. Gode ideer til arrangementer er velkomne, man kan følge med og komme med ideer, på både forsamlingshusets og min Facebook- og hjemmeside.

Men venlig hilsen

Søren Kristensen